Totalleverandør av LYD, LYS, SCENE & LEVENDE BILDER

Utleie, salg & installasjon // Livebilder, kameraer & streaming // Logistikk & personell

Audionor er et Tromsø-basert firma som gjør oppdrag over hele landet. Vi har over 25 års erfaring med design og produksjon i lyd-, lys- og scenemarkedet. Fra 2020 har vi også tilbudt profesjonelle kamerapakker med bildemiksere, streamingutstyr og personell til konferanse-, event- og livemarkedet. Vi har en erfaren og oppdatert stab og en teknisk utstyrspark som tilfredsstiller de mest krevende spesifikasjoner.

Vi leverer både totalpakker og delløsninger til alt fra mindre arrangementer til store festivaler. I tillegg skreddersyr og monterer vi komplette, værbestandige scener for innendørs og utendørs bruk, og påtar oss også all teknisk kontakt med artister og arrangører.

Alle produkter vi leverer, både for utleie og salg, er av høyeste kvalitet. Med en stor bilpark – fra varebiler til semitrailer – og med godsløyve, kan vi tilby de fleste transportløsninger. Vårt personell utfører også installasjoner.

Ta kontakt for mer info om våre tilbud!

Previous Image
Next Image

info heading

info content

bildespill8

Utleie

Vi besørger alt du måtte trenge for å avvikle store eller små arrangementer.  Hele veien fra lyd-, lys- og sceneløsninger, via kameraer og streamingutstyr, til projektorer og skjermer.

Salg

Vi selger også lyd- og lysutstyr egnet for band, diskoteker, kulturhus, utstillinger og auditorier med mer.

Om oss

Audionor ble etablert 1995 og har i dag 10 fast ansatte. I tillegg disponerer vi en større stab av høyt kvalifiserte frilansere.

Våre utstyrsleverandører

Lyd, lys, scene & levende bilder

Spør oss gjerne om utleie, salg, installasjoner og vedlikehold.

Scene

NIVTEC flexibel www.nivtec.com
EUROTRUSS www.eurotruss.nl
CHAIN MASTER www.chainmaster.de

Stream

Info kommer