TOTALLEVERANDØR AV LYD, LYS OG SCENE

Audionor

Utleie – salg – installasjon – gjennomføring – personell

Audionor har over 20 års erfaring med design og produksjon innen lyd-, lys- og scenemarkedet. Vi har alt nødvendig personell og utstyr som trenges før, under og etter et arrangement – enten det foregår innendørs eller utendørs. Som forhandler av NIVTEC sceneløsninger tilbyr vi, i kombinasjon med Eurotruss trosse-elementer, komplette scener i skreddersydd utførelse – både for utleie og salg.

Audionors utstyrspark tilfredsstiller de mest krevende profesjonelle spesifikasjoner, men vi påtar oss alle typer arrangementer – store som små. Vi leverer totale løsninger eller del-løsninger, og disponerer du en gymsal eller et lagerlokale har vi alt som trenges for å gjøre det om til en teater- eller konsertsal.

Logistikk og teknisk kontakt med artister og ansvarlige har vi lang erfaring med, og dette besørges gjerne av oss. Transportmessig disponerer vi alt fra varebil til semitrailer og kan dermed tilby varierte transportløsninger.

Alle produkter vi leverer, både for utleie og salg, er av høyeste kvalitet.
Vårt personell utfører også installasjoner.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Hjem_gammel
Previous Image
Next Image

info heading

info content

Tjenester

– Utleie, design og personell

Audionor besørger alt du måtte trenge av lyd, lys og sceneløsninger for å avvikle store eller små arrangementer – innendørs eller utendørs. Vårt hyggelige og serviceinnstilte personell har lang erfaring og sørger for profesjonell gjennomføring av ditt prosjekt.

 

Utleie

Audionor leier ut alt utstyr og personell som er nødvendig for å kunne avvikle alle typer arrangementer som krever bruk av lyd, lys eller scene. Vi benytter produkter fra ledende produsenter og justerer hele tiden vår utleiepark til kravene som stilles fra våre kunder. Flere av produktene finner du også for salg.

Scenekonstruksjoner

Vi konstruerer og monterer de sceneløsninger du måtte ønske ved hjelp av NIVTEC sceneelementer og EUROTRUSS trosseelementer. Løsningene er fleksible og kan monteres også på ujamt underlag. NIVTECs scener er i tillegg vannbestandig og dermed beregnet også for utendørs bruk. Sceneløsningene leveres også for salg.

Lys

Vi har en moderne og velholdt utstyrspark, bestående utelukkende av utstyr fra markedsledende fabrikanter.

Jevnlig utskifting og vedlikehold sørger for at utstyret til enhver tid er i topp stand.

Lysutstyr finnes også for salg.

Lyd

Vi har opp gjennom årene jobbet for og med en mengde store norske band og artister og internasjonale stjerner. Vi har svært variert erfaring gjennom blant annet å være eneleverandør til konserter, festivaler, turneer. Vi skreddersyr utstyr og er med på å utvikle scene, lyd og lysdesign i prosesser opp mot show, konserter og forestillinger. Vi leverer selvfølgelig om ønskelig bare utstyr etter arrangør eller artists tekniske spesifikasjoner.

Vår utstyrspark er omfattende og oppdatert.

Lydutstyr finnes også for salg.

Transport og logistikk

Audionor tar seg om ønskelig av logistikk og transport rundt et arrangement. Det kan være alt fra kontakt med artister for klarering av tekniske behov til den fysiske transporten. Vi har også løyve for godstransport.

Installasjon

Våre ansatte kan besørge installasjon av alt utstyr vi leverer.

– SCENER, TRUSSER, LYD- OG LYSUTSTYR

Lysutstyr og lydutstyr

Vi tilbyr salg, utleie og installasjon av lysutstyr og lydutstyr fra våre leverandører.

Scene

Audionor er leverandør av NIVTEC sceneløsninger i Nord Norge & Trøndelag. Meget fleksible, solide og enkle løsninger leveres i vannbestandig utførelse. NIVTEC scener egner seg like godt ute som inne. Scenegulv, vegger, tak, skråstilte plattinger, trapper, gjerder, barrikader og EUROTRUSS trosseelementer med mer kan leveres. Alt i de høyder og størrelser man måtte ønske. Beregninger på konstruksjon og bæreevne kan bestilles hos NIVTEC. Motoriserte taljer fra CHAIN MASTER kan heise opp høytalere, lys, vegger, tak eller det man måtte ønske. Plattinger og trosser kan leveres på praktiske transport- og oppbevaringsvogner. Alle komponentene selges også enkeltvis. Sceneløsningene er også for utleie.

Lydutstyr og lysutstyr

Vi selger også lyd- og lysutstyr egnet for band, diskoteker, kulturhus, utstillinger og auditorier med mer. Ta kontakt for å høre hva vi til enhver tid har på lager og hva vi kan skaffe. I tillegg tilbyr vi kundespesifiserte løsninger innen multikabling, oppsying av system-racks samt transportkasse-løsninger. Lyd og lyssystemer i alle størrelser finnes også for utleie.

Sceneløsninger:

NIVTEC flexibel www.nivtec.com
EUROTRUSS www.eurotruss.nl
Chain Master www.chainmaster.de

Våre utstyrsleverandører:

d&b høyttalersystemer www.dbaudio.com
Nexo Alpha høytalersystemer www.nexo-sa.com
Martin Audio monitorsystemer www.martin-audio.co.uk
LAB Gruppen forsterkere www.labgruppen.se
Soundcraft www.soundcraft.com
MIDAS www.midasconsoles.com
TC electronic www.tcelectronic.com
Lexicon www.lexicon.com
BSS www.bss.co.uk
Klark Teknik www.klarkteknik.com
Shure www.shure.com
Martin MAC www.martinscan.com
High End www.highend.com
JANDS www.jands.com.au
IES www.ies.nl

Hjem_gammel

Bruktmarked

Rush Par

6 x Rush Par 2 i Amptown flightcase, med Powercon, Manfrotto Superclamps & safetywire,

kr. 30 000,- + mva. (2 sett tilgjengelig )

page 1 of 3

Om oss

Audionor ble etablert 1995 av en gruppe teknikere fra frilansmiljøet i Tromsø og Oslo. Bakgrunnen for etableringen var et ønske om et profesjonelt utleiefirma med base i Tromsø, som skulle tilby lydutstyr av høy kvalitet for det profesjonelle konsertmarkedet i Norge.

Fra å ha hovedvekt på landsdekkende turnévirksomhet de første åra, har Audionor de siste åra hatt hovedmengden av oppdrag i Tromsø og Nord-Norge.

Fra 2003 ble virksomheten utvidet fra lyd og lys til også å omfatte scenetekniske løsninger. Vi er i dag derfor den eneste totalleverandør av eget profesjonelt lyd, lys og sceneteknisk utstyr i Nord – Norge. Salget av scener, lyd og lysutstyr har også økt kraftig de siste par årene. Bedriften sysselsetter i dag 7 årsverk og har i tillegg flere faste frilansteknikere.

Audionor søker å tilby de beste totalløsningene for enhver type arrangement hvor tjenestene vi tilbyr, eller deler av dem, er påkrevd. Vi ønsker at vår kompetanse skal komme arrangør til gode slik at publikum og artister skal få en optimal opplevelse ut fra de forutsetninger som ligger til grunn for arrangementet.

Bedriften har en sunn og nøktern økonomi og er eid av flere ansatte og frilansteknikerne.