Utleie og tjenester

Lyd, lys, scene, design og personell

Audionor besørger alt du måtte trenge av lyd, lys, scene og personell til store og små arrangementer – innendørs eller utendørs. Vårt hyggelige og serviceinnstilte personell har lang erfaring og sørger for profesjonell gjennomføring av ditt prosjekt.

sceneny

Scene

Vi konstruerer og monterer skreddersydde sceneløsninger ved hjelp av NIVTEC sceneelementer og EUROTRUSS trusselementer. Løsningene er fleksible og kan monteres også på ujamt underlag. NIVTECs scener er vannbestandige og beregnet også for utendørs bruk.

Sceneløsninger får du også kjøpt hos oss.

Ta kontakt for mer info.

lys_ny

Lys

Vi har en moderne og velholdt utstyrspark, bestående av utstyr fra markedsledende fabrikanter. Jevnlig utskifting og vedlikehold sørger for at lysutstyret vårt til enhver tid er oppdatert og i topp stand.

Lysutstyr finnes også for salg.

Ta kontakt for mer info.

lyd

Lyd

Vi har gjennom årene levert utstyr og teknikere til en mengde store norske artister og internasjonale stjerner, og høstet svært variert erfaring som eneleverandør til konserter, festivaler og turneer. Vi skreddersyr utstyr og er med på å utvikle scene-, lyd- og lysdesign opp mot show, konserter og forestillinger.

Lydutstyr og backline finnes også for salg.

Ta kontakt for mer info.

logistikk

Logistikk

Audionor tar seg om ønskelig av logistikk og transport rundt et arrangement. Det kan være alt fra kontakt med artister for klarering av tekniske behov til den fysiske transporten. Vi har også løyve for godstransport.

Ta kontakt for mer info.

skjermer

Skjermer og projektorer

Fra Martin har vi VDO Face 5 LED paneler for utleie. Disse har en pixel pitch på 5,2 mm og er ratet for utendørsbruk vinter og sommer (-20C – +45C).

Fra Barco har vi prosjektorer, et kvalitetsmerke som leverer lyssterke projektorer for det profesjonelle markedet. Her får man den beste bildegjengivelsene – også under litt mer utfordrende forhold. Vi leverer også lerreter i ulike størrelser.

Ta kontakt for mer info.

personellny

Design og personell

Våre lyd og lysdesignere jobber svært ofte tett opp mot artister og arrangører i forkant av konserter, show og konferanser. Teknisk personell til rigg, avvikling og nedrigg har lang erfaring, sertifiseringer og solid kompetanse.

Våre ansatte kan også besørge installasjon av alt utstyr vi leverer. Vedlikehold og reparasjoner av lys- og lyd- og sceneutstyr utføres også – både ute hos kunder og på vårt verksted.

Ta kontakt for mer info.