Utleie og tjenester

Lyd, lys & sceneutstyr, levende bilder & streaming

Audionor besørger alt du trenger av tekniske løsninger til store og små arrangementer – innendørs eller utendørs. Ønsker du lyd, lys og scene, kameraer og streaming eller projektorer og skjermer? Eller kanskje bare teknisk assistanse? Spør oss. Vårt hyggelige og serviceinnstilte personell har lang erfaring og sørger for profesjonell gjennomføring av ditt prosjekt.

sceneny

Scene

Vi konstruerer og monterer skreddersydde sceneløsninger ved hjelp av NIVTEC sceneelementer og EUROTRUSS trusselementer. Løsningene er fleksible og kan monteres også på ujamt underlag. NIVTECs scener er vannbestandige og beregnet også for utendørs bruk.

Sceneløsninger får du også kjøpt hos oss.

Ta kontakt for mer info.

lys_ny

Lys

Vi har en moderne og velholdt utstyrspark, bestående av utstyr fra markedsledende fabrikanter. Jevnlig utskifting og vedlikehold sørger for at lysutstyret vårt til enhver tid er oppdatert og i topp stand.

Lysutstyr finnes også for salg.

Ta kontakt for mer info.

lyd

Lyd

Vi har gjennom årene levert utstyr og teknikere til en mengde store norske artister og internasjonale stjerner, og høstet svært variert erfaring som eneleverandør til konserter, festivaler og turneer. Vi skreddersyr utstyr og er med på å utvikle scene-, lyd- og lysdesign opp mot show, konserter og forestillinger.

Lydutstyr og backline finnes også for salg.

Ta kontakt for mer info.

logistikk

Personell & logistikk

Vårt erfarne mannskap sørger for profesjonelt utførte jobber, fra store live-produksjoner til problemløs streaming av konferanser og møter. Vi arbeider tett opp mot kunden i forkant av arrangementer for å avklare ønsker og behov. Da får du akkurat det du trenger av kompetanse og utstyr. Teknisk personell er sertifiserte, har lang erfaring og solid kompetanse. De er også kvalifiserte for å installere, vedlikeholde og reparere lys- og lyd- og sceneutstyr.

Med en variert bilpark og godstransportløyve, kan vi også tilby nødvendig transport rundt arrangementer og turneer.

Ta kontakt for mer info.

skjermer

Skjermer & projektorer

Fra Martin har vi VDO Face 5 LED paneler for utleie. Disse har en pixel pitch på 5,2 mm og er ratet for utendørsbruk vinter og sommer (-20C – +45C).

Fra Barco har vi prosjektorer, et kvalitetsmerke som leverer lyssterke projektorer for det profesjonelle markedet. Her får man den beste bildegjengivelsene – også under litt mer utfordrende forhold. Vi leverer også lerreter i ulike størrelser.

Ta kontakt for mer info.

personellny

Kamerautstyr & streaming

De seneste årene har vi fått et stadig større marked innenfor streaming og kameraproduksjoner. Vi har utført alt fra å enkle møter, via profesjonelle produksjoner for årsmøter og konferanser, til store flerkameraproduksjoner for symfoniorkester og teater. Utstyret vårt er av topp profesjonell kvalitet, med bla a tre Blackmagic-kameraer og portabelt studio for miksing av bilde og lyd, slik at rigging går kjapt.

Vi gjør kamera- og streamingjobber på alle nivåer, mens den fulle riggen vår er spesielt tilpasset større arrangementer og proffmarkedet. For profesjonelle aktører er det også mulig å leie deler av utstyret eller hele riggen.

Ta kontakt for mer info.